Piffa till det i köket

Man kan med enkla medel piffa till det i köket utan att göra någon större renovering. Det kan mycket väl vara så att de vitvaror som man har inte alls är så gamla och så långe de fungerar så kan resterande i köket också få hänga med ett tag till.

Förnya ditt köks kakel

Den händige kan med enkla medel förnya sitt kök genom att använda sig kakeldekor. Det finns massor med olika mönster och färger att välja bland. Hur mycket tid det tar att sätta upp kakeldekoren är beroende på hur mycket dekor som ska sättas upp. Följ de instruktioner som medföljer och var noggrann när du klistrar upp dina dekorklisterlappar. Använd dig av vatten med en droppe diskmedel som du sprayar på ditt gamla kakel för att smidigt kan få de exakt på plats.

Måla köksluckor och lådor

Om ni ledsnat på era lådor och köksluckor så kan ni lämna in dessa till företag som lackerar om till den färg som ni önskar. Visst skulle ni kunna själv måla om detta men det blir så mycket bättre att få experter som gör detta. Vad ni kan kolla är om ni kan slipa och spackla allt innan ni lämnar in för ommålning. Ta bort handtag, spackla igen hålen och slipa är inte allt för avancerat. När ni fått tillbaka era låfor och luckor så är det enkelt att hänga och montera nya snygga handtag