Bygg ett Attefallshus hemma i sommar

Brukar du få besök men har ont om plats hemma kan det vara dags att skaffa ett attefallshus på tomten. Du kan använda ett attefallshus på flera olika sätt, bland annat som ett extra sovrum eller en plats att förvara saker på. Det går också utmärkt att använda byggnaden som verkstad med förvaring för verktyg.

Reglerna för attefallshus är få men det finns några saker du behöver veta om innan du bygger ett på din tomt. Du måste alltid göra en bygganmälan till byggnadsnämnden och få startbesked, du behöver dock inget bygglov. Det går att bygga fler attefallshus, men den totala storleken på alla hus får inte överskrida 30 kvadratmeter.

Kolla in utbudet på nätet

Du kan givetvis bygga ett eget attefallshus från grunden, men det tar tid och du behöver kunskap inom bygg. Det lättare alternativet är att du köper ett färdigt paket som du sedan monterar ihop efter beskrivning. Välj ett Attefallshus här och få det bästa som marknaden kan erbjuda.

När du köper ett attefallshus från nätet kommer du att få det hemfraktat till dig. Så fort du fått hem det kan du börja med monteringen, men du behöver först förbereda en bra grund efter måtten på huset.