Bygga egen bar där hemma

En egen bar hemma blir en mittpunkt under festen, det är säkert platsen där de flesta vill samlas kring och umgås. Det behöver inte heller vara särskilt stort för att få den rätta stämningen. Det räcker oftast med några hyllor för förvaring, något skåp att gömma tillbehör i samt en bänk att sitta vid. Det går att köpa färdiga bardiskar och olika moduler om du vill men önskar du något som är mer unikt och anpassat, är det smidigare att bygga det själv från grunden.

Att bygga

En bar hemma behöver inte vara så krångligt att bygga som det kan låta. Börja med att skissa och mät för att bestämma dig för både utseende och funktion. Fundera gärna över hur stor du vill att baren ska vara samt hur många som ska få plats vid bardisken.

Det blir lite en del aspekter att fundera över innan du behöver ordna med material. När det är dags kan du alltid handla det som behövs på nätet.

Leta gärna efter idéer på nätet för mer inspiration om du fastna i skissandet. Det finns gott om tips du kan få och det är roligt i efter hand när du byggt något unikt.