Allt för köket

Det är trevligt att göra fint i sitt kök, du spenderar möjligtvis en hel del tid där. Du kanske tycker om retrostil och vill få köket att reflektera detta.

Textiler

Du kan använda olika textiler i ditt kök, som till exempel gardiner, sittdynor, kökshanddukar eller pannlappar. Du kan även välja mellan enfärgat, randigt, rutigt eller blommigt.

Kärl

Retrokänsla får du med emaljerade kärl, allt från muggar och slevar till kannor och formar. Du kan välja mellan olika färger som vita, olika pastellfärger eller granna färger. Det finns även en massa fina porslin kärl med retrokänsla att välja mellan.

Vaxduk

Med en vaxduk får du snabbt den känsla i köket du vill. Vaxduken är inte enbart fin utan även praktiks och skyddar ditt bord från repor och dämpar ljudet då du ställer ner kärl på bordet.

Dekorplast

Om du vill ändra utseendet på dina köksskåp, utan att det kostar en förmögenhet, kan du exempelvis använda dekorplast. Detta alternativ är också mycket mer miljövänligt än att byta ut alla köksskåp. Detsamma finns även för kakelplattor, så om du tröttnat på dina nuvarande kakel är det bara att klistra på nya.